BREZPLAČEN KONTROLNI PREGLED VAŠEGA PRODAJNEGA PISMA

prodajno pismo pregledČe bi že vnaprej vedeli, da vaše prodajno pismo lahko doseže boljše (merljive) prodajne rezultate edini pogoj pa bi bil, da ga pošljete na BREZPLAČNI KONTROLNI PREGLED, bi ga poslali?

Namig: Ne čakajte! Pošljite ga že danes!

Komu je namenjen?

Namenjen je samostojnim podjetnikom, Start-up podjetjem, obrtnikom, vodjam marketinga in prodaje ter lastnikom prodajnih spletnih strani; turističnim kmetijam, osebnim trenerjem, frizerkam, vulkanizerjem, cvetličarjem, arhitektom, GASILCEM – pred pobiranjem prispevkov, fitnes klubom, masažnim salonom, avto-hišam, pekarnam, picerijam, gostilnam, avtošolam, prodajalcem ogrevalne tehnike; senčil, ograj in nadstreškov, zlatarnam, kozmetičarkam, oglaševalskim agencijam, čistilnim servisom, fotografom, mesarjem, mizarjem, storitvenim podjetjem, optikom, plesnim šolam, klubom za borilne veščine, zasebnim zobozdravnikom in posameznikom, ki pišejo prošnje za sponzorstvo ter vsem, ki želijo povečati učinek prodajnega pisma …

Brezplačen kontrolni pregled vam bo pokazal ali je v vašem prodajnem pismu še kaj prostora za izboljšave.

Primer A:

Če bo vaše prodajno pismo vsebovalo do 22% možnosti za izboljšavo, boste dobili popravke in izboljšave brezplačno.

Primer B:

Če bo vaše prodajno pismo vsebovalo več kot 23% možnosti za izboljšave, boste dobili neobvezujočo pošteno ponudbo, ki bo vključevala predloge in popravke za izboljšavo učinkovitosti.

Rezultate pregleda oz. morebitne izboljšave ne posredujem tretjim osebam in jih javno ne objavim. Dobi jih izključno naročnik.

Prodajno pismo v kuverti ni le »kos papirja« je vaš najboljši prodajalec; prodajni svetovalec, ki vaše kupce in potencialne stranke razume, jim prisluhe in pomaga do te mere, da za vašo »rešitev« (izdelek, storitev) plačajo. Od vas je odvisno, kakšnega prodajnega svetovalca boste poslali k vašim strankam.

Posredujte vaše prodajno pismo v brezplačni pregled

Email naslov 
Ime in priimek 
Podjetje 
Namen pisma 
Sporočilo prodajnega pisma 
Priponka